H02 | GYMFIT PEC FLY/ REAR DELTOID | CIRCUIT-LINE

Voeg toe aan verlanglijst

Item No: H02

Name: Pec Fly/ Rear Deltoid

Machine Size (L*W*H)mm: 990* 1290 * 720

Machine Weight: 55 kg

Op voorraad
SKU
H02

De Circuit-line bestaat uit twaalf hydraulische apparaten die zorgvuldig zijn ontworpen om een ​​gemakkelijke en effectieve cardiovasculaire en weerstandstraining voor het hele lichaam te bieden. Naar verluidt zeer veelzijdig, kunnen de machines worden gebruikt door individuen die alleen trainen of als onderdeel van een leuke en energieke groepstraining.

 

Elk onderdeel van de functionele uitrusting bootst natuurlijke bewegingen na die in het dagelijks leven worden uitgevoerd om overbelasting van de spieren te voorkomen. Ze combineren ook weerstand in beide bewegingsrichtingen – in feite een push-pull-beweging – voor een training die ongeveer 30 minuten duurt.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:H02 | GYMFIT PEC FLY/ REAR DELTOID | CIRCUIT-LINE
MinimogMinimog

Fitness-company

Fitness-Company, een toonaangevende speler in de fitnessbranche, biedt hoogwaardige en direct uit voorraad leverbare fitnessapparatuur. Wij transformeren bedrijfsomgevingen door unieke bedrijfsfitnessoplossingen te creëren. Onze flexibele leaseopties maken het mogelijk kosteneffectief de gezondheid van medewerkers te bevorderen. Bezoek onze showroom voor inspiratie en ontvang vrijblijvend een offerte op maat. Fitness-Company staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en een gezonde werkomgeving.

H02 | GYMFIT PEC FLY/ REAR DELTOID | CIRCUIT-LINE

€ 1.750,00